Boutique za nekretnine

Čime se bavimo?

Godine iskustva i rada s nekretninama pomogle su nam da u ovom trenutku možemo pomoći u nekoliko segmenata kad su nekretnine u pitanju.

Prva i osnovna djelatnost je posredovanje pri kupoprodaji, najmu i zakupu nekretnina.

Kupoprodaja obuhvaća niz radnji koje se na prvu ne vide i ako niste nikad prošli proces kupoprodaje ne možete znati što vas sve čeka. Mi svakog klijenta vodimo od početka do kraja, korak po korak kroz sve faze. Od pripreme nekretnine za prodaju i prezentacije klijentu do upisa prava vlasništva novog vlasnika i predaje ključeva.
Najam i zakup imaju svoje zakonitosti i skrivene zamke i dobro je imati saveznika kad se upuštate u
tu avanturu.

Druga usluga koju pružamo je savjetovanje investitora prilikom izrade projekata.
Pokazalo se da veliko iskustvo s različitim kupcima i kupoprodajama uvelike može koristiti investitorima prilikom izrade projekata jer znamo točno što tržište trenutno traži. Nije dovoljno samo preslikati tlocrte kakve i svi drugi imaju. Trendovi se mijenjaju, a mi pratimo trendove na svim lokacijama.

Ako vam iz nekih razloga treba samo mišljenje o cijeni vaše nekretnine, a ne želite prodati nekretninu, i tu vam možemo pomoći. Dajemo stručno i precizno mišljenje o cijeni nekretnine u skladu s trenutnim stanjem na tržištu.

Dokumentacija je nešto što nitko od nas ne može izbjeći, pogotovo kad su nekretnine u pitanju. Mi vam možemo pomoći složiti i urediti svu dokumentaciju koja prati vašu nekretninu.

Ponekad samo trebate mali savjet stručnjaka kako bi vas usmjerio u lakšem donošenju neke odluke vezane za vašu nekretninu, tu smo da vas savjetujemo.